2014 Harvest Fair Daily Schedule

Schedule subject to change:

Please note that the Tasting Pavilion is open to adults 21 and over. Infants or children not admitted. Designated driver tickets will be offered for $25 at the gate.

Friday, October 3 (Click on event for more information)

4:00 pm – Gates & Marketplace Open
4:00 pm – Gold Medal Wine Tasting / Port & Chocolate Pairing Begins
4:30 pm – Happy Hour Culinary Demonstration in Marketplace
4:30 pm – Qualifying Grape Stomp
5:00 pm – Grand Tasting Pavilion Opens - Buy Tickets
5:30 pm – Wine Tasting Seminar in Marketplace
6:30 pm – Qualifying Grape Stomp
7:30 pm – Wine Tasting Seminar in Marketplace
8:00 pm – Qualifying Grape Stomp
8:00 pm – Tasting Pavilion Closes
8:00 pm – Gold Medal Wine Tasting / Port & Chocolate Pairing Ends
9:00 pm – Gates & Marketplace Close
Around the grounds: Llama show and other activities to enhance the tasting experience!

Saturday, October 4 (Click on event for more information)

10:30 pm – Gates & Marketplace Open
11:00 pm – Qualifying Grape Stomp
11:30 am – Farm to Table Seminar, Wine Pairing Flight  – Showcase (60 min)
11:30 am – Farm to Table Seminar, Vineyard to Bottle: Sonoma County Winegrowers Sustainability Overview and Tasting – Annex (60 min)
12:00 pm – Gold Medal Wine Tasting / Port & Chocolate Pairing Begins
12:00 pm – Qualifying Grape Stomp
12:30 pm – Chef Demonstration
1:00 pm – Grand Tasting Pavilion Opens - Buy Tickets
1:00 pm – Wine Tasting Seminar in Marketplace
1:00 pm – Introduction to Home Brewing Workshop in Annex (30 min)
1:30 pm – Qualifying Grape Stomp
2:00 pm – How to Make Olives Edible with no lye Workshop in Annex (30 min)
3:00 pm – Wine Tasting Seminar in Marketplace
3:00 pm – Qualifying Grape Stomp
3:30 pm – Chef Demonstration
4:00 pm – What's Happening with the Honeybees? Workshop in Annex (30 min)
4:00 pm – Tasting Pavilion Closes
4:00 pm – Gold Medal Wine Tasting / Port & Chocolate Pairing Ends
4:30 pm – Qualifying Grape Stomp
5:00 pm – Gates & Marketplace Close
Around the grounds: Classic Car Show, Art Show & Sale by Petaluma Arts Council reaturing fine art, photography and hand crafted items, Llama show and other activities to enhance the tasting experience!


Sunday, October 5 (Click on event for more information)

10:30 pm – Gates & Marketplace Open
11:00 pm – Qualifying Grape Stomp
11:30 am – Farm to Table Seminar, So You Want To Be A Wine Judge – Showcase (60 min)
11:30 am – Farm to Table Seminar, Cheesey Beer School – Annex (60 min)
12:00 pm – Gold Medal Wine Tasting / Port & Chocolate Pairing Begins
12:00 pm – Qualifying Grape Stomp
12:30 pm – Chef Demonstration
1:00 pm – Tasting Pavilion Opens- Buy Tickets
1:00 pm – World Wrapped Cooking Competition
1:00 pm – Wine Seminar in Marketplace
1:00 pm – What's Happening with Honeybees? Workshop in Annex (30 min)
1:30 pm – Kids Stomp (Ages 13 & Under)
2:00 pm – Vineyard to Bottle: A Crash Course in Sustainable Winegrowing in Sonoma County Workshop in Annex (30 min)
3:00 pm – Qualifying Grape Stomp
3:00 pm – Wine Seminar in Marketplace
3:30 pm – Chef Demonstration
4:00 pm – Harvest Mini Workshop in Annex (30 min)
4:00 pm – Tasting Pavilion Closes
4:00 pm – Gold Medal Wine Tasting / Port & Chocolate Pairing Ends
4:30 pm – World Championship Grape Stomp Finals
5:00 pm – Gates & Marketplace Close
Around the grounds: Classic Car Show, Art Show & Sale by Petaluma Arts Council reaturing fine art, photography and hand crafted items, Llama show and other activities to enhance the tasting experience!